Öppettider:

ÖPPENTIDER TELEFON | Vardagar: 11:00 - 14:00 | Lördag & Söndag: stängt

Besöksadress:

Telefonbokning:

060-15 54 00

Information

Köp och boka biljetter

Du köper dina biljetter via vår webbplats eller hos Gävle Turistcenter.

Du kan reservera biljetter i vår butik eller via telefon. Reservationen finns då kvar i 3 arbetsdagar från det datum du reserverade dina biljetter. Har du inte hämtat dina biljetter inom reservationstiden annulleras din bokning automatiskt. När du har betalat för biljetterna är det inte längre möjligt att ändra din bokning

För grupper/sällskap över 10 personer som framförallt har behov av olika paketlösningar har ni även möjlighet att kontakta oss via e-post: gruppbokning@entresundsvall.se. Uppge föreställningens namn, datum, tid, antal biljetter och dina kontaktuppgifter (namn, mejladress, telefonnummer). Vi återkopplar då inom 48 timmar (gäller ej helgdagar).

Varning! Förfalskade biljetter kan förekomma. Köp alltid biljetten direkt av en auktoriserad återförsäljare.

Återköp/byte

Betalda biljetter återlöses/återköpes inte, byte av biljett definieras som återköp. Det innebär att byte av biljetter inte accepteras (undantag kan ibland accepteras om ett arrangemang spelar många föreställningar under en längre period och förfrågan sker i mycket god tid).

Inställt arrangemang

Vid inställt arrangemang ansvarar inte Entré Gävle för återbetalning utan hänvisar till arrangören. Arrangören kan dock ge Entré Gävle särskilt uppdrag att återköpa biljetterna. I de fall återköp sker på uppdrag av arrangören, skall återköpet ske senast inom en månad efter det att arrangemanget skulle ha ägt rum. Serviceavgiften återbetalt ej om inte arrangören ger Entré Gävle detta uppdrag. Andra eventuella administrativa avgifter som kund har betalat, såsom porto, återbetalas ej. Kunden ansvarar själv för att kontakta Entré Gävle angående återbetalning.Vid extrema situationer som arrangören inte kan påverka, exempelvis krigsutbrott, naturkatastrof eller dylikt kan force majeure åberopas.

Har ni köpt era biljetter via vår hemsida (entregavle.se) kan ni maila till aterkop@entresundsvall.se. För att vi skall hantera ditt ärende behöver föreställningen vara officiellt inställd av Entré Gavle genom arrangören. Vi behöver bokningsnummer, namn samt telefonnummer. Uppfylls inte dessa specifikationer varken hanterar vi eller återkopplar ärendet. Samtliga återköp återbetalas endast till det kort/swish eller annat betalmedel som används vid biljettköpet (utbetalning kan ej ske till annan part).
Obs! denna mailbox hanteras endast återköpsärenden (övriga ärenden lämnas obehandlade).
Har ni köpt biljetterna via vår kassa är ni välkommen in till oss i vår butik.

Köpevillkor

Du som kund är ansvarig för att i samband med biljettköp kontrollera att evenemang, datum, tid, plats och pris stämmer med din beställning.

Du som kund är också ansvarig för att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats eller att arrangemanget inte blivit inställt.

  • Biljetten gäller ej för återinträde.
  • Biljetten är en värdehandling.

Varning! Förfalskade biljetter kan förekomma. Köp alltid biljetten direkt av en auktoriserad återförsäljare.

Arrangören meddelar följande: Ljudnivån vid vissa konserter kan vara hög och leda till obehag. Konsertgästen ansvarar själv för vidtagande av försiktighetsåtgärder.

På de flesta arenor skall ytterkläder hängas in i garderoben. En del arenor har fri garderob men det kan även förekomma garderobsavgifter.

Det är inte tillåtet att fotografera eller filma under föreställningar och konserter.

Berusade personer äger ej tillträde till arenan.

Det är förbjudet att till arenan medföra föremål som kan tillfoga annan person skada.

Flaskor och burkar får inte medföras till arenan.

Kamera, ljud- och bildinspelningsutrustning får inte medföras till arenan.

Biljettinnehavare kan av arrangören bli visiterade i samband med tillträdet till arenan.

Definitioner

Parkett är i regel det platta golvet framför scenen (kan på vissa arenor slutta). Gradäng är oftast en läktare som står på golvet i salongen och är oftast byggd som en trappa. Balkong eller Läktare är platserna ovanför parkett (kan i vissa gamla teatrar även kallas för rad).

Våra ombud

Entré Gävles biljetter kan ni köpa via Gävle turistcenter eller via entregavle.se.

Arrangör

Är du arrangör och vill anlita våra tjänster, kontakta oss på 060-15 54 00 eller arrangor@entresundsvall.se.
För övriga ärenden hänvisar vi de kanaler som vi  uppgett (ärenden som inter är ett arrangörsärende hanteras/återkopplas inte)

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.
Okej Läs mer